Heruitgave 'De Cursus omgaan met teleurstellingen gaat wederom niet door.'

De heruitgave van 'De cursus omgaan met teleurstellingen gaat wederom niet door,' is uitgebreid met de integrale tekst van de oudejaarsconference 2015, en het essay over Gerard Reve dat Finkers schreef naar aanleiding van het overlijden van Reve in 2006. Zie hier het gesprek in DWDD over de heruitgave. bol.com

In februari gaat de bioscoopfilm 'De beentjes van Sint-Hildegard, in première.

Op 10 februari gaat de bioscoopfilm 'De beentjes van Sint-Hildegard' van Johan Nijenhuis in première. Vanaf 13 februari gaat hij landelijk de bioscopen in. Johanna ter Steege en Herman Finkers spelen daarin een echtpaar na 35 jaar huwelijk. Met verder onder anderen: Leonie ter Braak, Daphne Bunskoek, Ferdy Stofmeel en Ingeborg Uyt den Boogaard. Scenario Herman Finkers, vrij naar een Tsjechisch script. Voor trailer en verdere informatie.

Alle shows online te zien!

Nog niet eerder was het hele oeuvre van Herman op een plek online te zien. Daarom is er vanaf nu hermanfinkers.tv! Je kan alle shows los bestellen, of eenmalig €14,99 betalen voor onbeperkt toegang. En er worden de komende tijd, onder leiding van Herman, nog heel veel leuke extra's toegevoegd.

Archief

© 2019 ERW